Sightseeing, Cruise, Adventure
more 4587 views, 6 likes
Like this trip
Join trip

1 participant

Andreea

A doua zi a croazierei, mergand prin fiordul Tracy Arm. Frig, dar un frig care iti place, un aer rece si curaaaaatttt...pfiu. Si liniste...ce multa liniste. O pasare sau ceva care arata ca o pasare, mergand pe apa si apoi plonjand din nou in apa, asta am vazut eu in cea de-a doua zi in care mi-era dor de casa si imi doream sa ma intorc de dor...am simtit un pic de bucurie de la natura. Multumesc natura!

Am mai facut si astazi poze in Juneau, capitala Alaskai, la un ghetar si o cascada. Foooarte frumos, dar nu am putut sa fac upload de pe vas din cauza conexiunii. Dar va urma. Aaaaa...am vazut si somoni. Chiar sunt roz. Am cumparat o conserva cu somon de adus acasa. 

 

 

Nu doar pentru ca ma uit eu acum in urma spun asta, am stiut inca de atunci ca Alaska a fost cel mai frumos loc in care am fost eu vreodata. Am avut tot timpul un sentiment de apartenenta si o sa sune ca o propozitie repetata de prin filme, dar parca as fi trait acolo intr-o alta viata. E un loc pe care vrei sa il explorezi, sa incerci sa faci tot ce se poate, sa mergi pe ghetari, sa vezi vulturi, balene, ursi, cum depun oua somonii ca ultim lucru pe care il fac in viata, sa vezi munti, nativi ai locurilor si lista poate continua cu zeci de alte lucruri. E un loc in care eu am simtit ca as sta o perioada limitata, in care as face toate astea, apoi sa plec, pt ca trebuie sa ramana ideal in memoria mea. Desi nu am avut eu timp de toate, cred ca a fost perfect asa, am avut 3 saptamani cu vasul, calatoria de adio pentru viata de marinar. A fost asa cum mi-am dorit eu inca de acum 3 ani, ca ultimul meu vas ca si pianist pe mari sa ma duca in Alaska si Hawaii. Nu pot sa mai zic niciodata ca nu sunt norocoasa pt ca chiar sunt. 

Daca unii zic ca trebuie sa ajungi macar o data in viata in New York (unde am ajuns de mai multe ori...sac sac), eu zic ca Alaska e "the ultimate place". 

Doru Droscaru Aug 28 2010
Pfff... beton! Traieste clipa Anda! Arata foarte bine ;)
Razvan Droscaru Aug 28 2010
Foarte tari locurile alea si pozele. Arata ca in "Doctor in Alaska" :)
Andreea Archip Aug 28 2010
La serialul ala m-am gandit si eu ieri, numai ca nu mai stiam cum se numea.
Laura Economist Sep 8 2010
Superba calatorie !

Add your comment:

...
Post or press Ctrl-Enter to post this comment.